Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
improvisationjustnu.com


Förlorad

Det finaste i livet är borta
Du stod där
Och jag valde bort din vänskap
För att kärleken var för stark

För att alla kyssar betyder för mycket
För mig är du det finaste
I mitt hjärta kommer jag dig alltid bära
Önskar bara att jag kunde ha dig nära

Jag har gråtit många tårar
Kommer gråta floder över dig
Så länge jag lever
Vill jag ha dig i mitt hjärta






Fri vers av kaldorei
Läst 741 gånger
Publicerad 2006-04-14 20:16



Bookmark and Share


  edvin medvind
Det kan vara jobbigt när vänskap övergår i kärlek. Man förlorar något men vinner något annat. Väldigt fin och sann.
2006-05-22

  DanSan
.


WOW stort vackert och med sorg!!!



.
2006-05-10

    Porslinsdockan
Va sorgligt och vackert
2006-05-08

    seymour
vackert.
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei