Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur har det blivit så här?

När man talar med vissa yngre personer ,

och då räknar jag personer upp till 50 år;

och vill i all välmening tipsa om något;

så möts man ofta av en otrevlig attityd.

En "von oben-attityd" av:

"Jag behöver ingen information;

jag vet ju och kan allt redan".

"Och den personen som ska

hålla det där föredraget,

känner jag till och har som vän

på Facebook".

"Och vad kostar föredraget"?

Helst ska ju allt vara gratis!

 

Tala om att kasta pärlor

för svinen!

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-19 15:58



Bookmark and Share


  Magica VIP
FB samlar mycket dynga...
2015-04-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Har du en vän som är insyltad i Facebook är det ingen sann vän,utan enbart en ytlig IT-vän,lägg ner Facebook,där finns helvetet.
2015-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Det sägs att man inte ändrar sig så lätt efter 30.
Själv ändrar jag mig om man kan bevisa att jag har fel. Aldrig annars.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP