Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt att flytta det man vill, till något annat i dimman


Någon annan

Skulle
Borde

Annan
Jag

Vill
Kan

Vill
Måste

Livet
döden

Känslan
Intryck

skriva




Fri vers (Spoken word/Slam) av Jörgen Dahlberg
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-19 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg