Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk stort, tänk litet, tänk fritt eller begränsa din tanke - tänk på en båt


Tänk om det fanns en båt

Tänk om det fanns en båt

en båt med plats för allt

där allt var tillåtet

där det förbjudna var okänt

där fördomar inte var motgångar

där framgångar var ett ankare, segel eller köl

Tänk om det fanns en båt




Fri vers (Fri form) av Jörgen Dahlberg
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-19 19:41



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
Jag hade en gång en båt.....
där mycket var tillåtet.
Du väckte mitt minne för
.....det var så länge se'n så länge se'n.... :)
Tack
Jag tror din båt är bättre.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg