Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill



Alarmet tjuter
Jag borde vända mig bort
Men jag är i leken nu
Vill ha dig på golvet
Överallt

Och det gör inget att varningsklockor slår runt omkring
Du lockar
Förför
Förstör
Du är farlig och jag vill




Fri vers av Tess74
Läst 408 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-19 22:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Like it A lot!
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74