Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marianergraven

En svag och sorgsen viskning
från din skeppsbrutna själ
i bottensand 
Ytan bryter solens strålar
Som sköra trådar
Söker dig
Slingrar de sig
Runt din sträckta hand




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-19 23:31



Bookmark and Share


    Pangles
Jättefin!
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP