Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord ger dig bilder, bilder fylls med liv, med hjälp av ord


Daggblöta grodor

När är lyckan större än ditt leende?

När är doften djupare än tusende röda rosor?

När är ljudet av vattenfallet lägre än daggblöta grodor?

När är orden större än innehållet i minnet ?

När är när om inte blott nu?

Är tiden viktigare än livet?

Är ljuset så starkt att mörker inte finner sig, inte besinner sig ?

Är det bara är, då andra hör ordet när?




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-20 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg