Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Rösten

Den ljuva
rösten

den trygga
rösten

vindens
röst

vännens
röst

vi dricker
röst

som vi
dricker
vatten
och vind

sköljer
halsens
törst

med
röstens
svalka

lyss
med tinning
och rodnande
kind




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-20 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren