Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här står du på en brygga i Sverige, landet som du älskade att besöka. Vår lilla sommarstuga, mitt bland ängar skog. Din lycka var total i Sveriges storslagna natur.


Hjärtat gråter snart är din tid på jord slut

Din tid håller på att gå emot sitt slut
ditt hjärta tickar på så länge det orkar
allt vändes plötsligt upp & ner
sorgen seglade in över våra liv
dränkte kinderna i tårar på tårar
smärtan skar inom själens rum
våra älskade barn lider oerhört
det gör så ont att veta att du som pappa
snart kommer lämna denna jord
det gör ont i mig som mamma
men vet att jag ännu finns kvar
älskade ex make vi har haft flera
år tillsammans med både glädje & sorg
så många minnen som ingen kan ta ifrån
du var en stor äventyrare & hittade
ständigt på saker som förgyllde dagar
nu ligger du hjälplös så svårt sjuk
de som älskar dig så enormt mycket
finns nu vid din sida & håller din hand
din son din dotter dina bästa gåvor
din tid på jord går emot sitt slut
snart kommer änglarna & hämtar dig
tack för att du & jag möttes i Amerika
du slängde ditt lasso över mig
fångade in mig i din famn
kärlek vid första ögonkastet
mitt hjärta bär en bit kvar..









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-15 11:29



Bookmark and Share


  Koloristen
Oerhört rörande.
2021-08-18

  Bibbi VIP
Mitt hjärta gråter vid Dina ord.
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP