Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade valt att välja dig

Snubblat runt med händer fulla
Hoppats på att du är, där jag tror du är
Lekt med tanken av att bara ha mig själv

Burit ansvar med den största stenens tyngd
Sett dig ledsen o ensam, men din sköld har skyddat dig
Min hand kan inte hjälpa, utan sårar när den måste krossa skölden

Jag hade hoppats att tårarna var glädje
Jag hade velat att saker skulle funka
Jag hade valt att välja dig

Men du stoppar min komik
Men du har sönder min kampvilja
Men du bryter ned mitt älskande

Jag ska fälla tårar av glädje, i hallen där ingen ser
Få mitt eget liv att funka, inte hjälpa andra att stå
Leka med min kärlek bakom nybyggda murar





Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-20 10:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull o bra
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)