Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu väller löften ur politiker käftar

Inom kort kommer vårt lilla land
få reda på vilket parti som vann
men det största & allvarliga problemet är
vilken av dessa är riktigt sann?

Att stå mitt i centrum & ljuga
sprida sina lögner på löpande band
det är de mycket bra på att göra
landet sjunker ju som timglas sand

De som har styrt hållit i kontrollen
har inte brytt sig om folket ett dugg
bara om sig själva & stora agendan
hållit varandra bakom rygg

Nu är det val för landets befolkning
& det fuskas så mycket som går
det ska bli mycket intressant att se
vem som ministerposten får

Att hålla i taktpinnen & leda
är ett enormt jätte ansvar
om inte det görs stora förändringar
finns det andra som Sverige tar

Sverige blöder man hör dess skrik
rop på hjälp varenda dag
vi har alldeles för många kriminella
det måste till kraftfullare lag!











mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-29 10:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sprider detta.
2022-08-30

  Bo Lövhalka
Fint skildrat. Mycket viktigt budskap!

2022-08-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP