Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävningsdöden

Det stagnerade livet utan tillflöden och utlopp, ruttnar. Som stillastående vatten. När alla organiska små grejer som hade haft utvecklingspotential dör kvävningsdöden och lägger sig som ett lock över hela tillvaron.




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-20 10:51



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Känner igen mig.
2015-04-21

  Magdalena Eriksson VIP
Så ser en levande...
Mindre mängd liv behöver inte vara sämre liv.
Men
Fy vad mycket som ska komma till ro
förluster och segrar i livet.

2015-04-20

  Sofhia Wirström
starka ord
kväv inte livet
ge livet näring och luft
2015-04-20

    Tea Alex
Livet längtar efter att levas. Vill inte kvävas.
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger