Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marmeladrull

 

Skafferiet är låst, nyckeln borttappad. Men det kanske också var på tiden tänker marmeladen där den rullar mellan smultron och bär.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-20 11:11



Bookmark and Share


  Undine
Hihi, du lyckas ofta med dina texter få mig att dra på smilbanden! Underbart uppmuntrande som alltid. Mästarinnan Agnes P! :) Och så blev jag sugen på att öppna burken med ingefärsmarmelad i mitt skafferi.
2015-04-21

  TrollTörnTrappan VIP
Där kan marmeladen hålla på i godan ro :) ...tills den måhända blir medveten om fulla vidden av sin instängdhet - och hellre blir uppäten??
2015-04-20

  Ulf D VIP
Den här fick mig att skratta, mycket finurlig humor!!
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP