Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråt inte för mig


28 juli 2013

Den mörkaste platsen i din själ.
Den plats du aldrig visar för någon.
Den plats som skrämmer dig allra mest.

Dagarna när du inte ser något annat än mörkret framför dig.
Du famlar, du försöker andas. Du försöker övertala dig själv att det blir bra en dag.

Tittar upp mot himlen. Ser inget annat förutom frihet. Den oändliga himlen där du intalar dig att allt blir bra.
Du börjar tyst gråta trots att du är ensam.
Du är rädd för vad du kommer att göra. Du är rädd för att såra de som älskar dig.
Du gråter för att du känner dig tvingad att fortsätta leva fast du inte vill.
Du gråter för att du är trött på att hela tiden planera hur du ska lämna ditt liv bakom dig.
Du klandrar dig själv för att vara feg som ännu är kvar. Du är bara i vägen.
Du orkar inte vara vaken men dina tankar håller dig vaken natt efter natt.
Du är rädd för att vara själv. Du är trött på dina egna tankar. Det finns inget sådant mörker som i ditt huvud.




Övriga genrer av youngandbeautiful
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-20 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

youngandbeautiful