Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi som cirkuskonst

En poet kan vara

som en jonglör

och kan kasta upp

orden i luften

och få ner dem

som varande

från överjorden

 

En poet kan vara

en balanskonstnär

i att balansera orden

Tänk bara:

"att vara eller inte vara"

 

En poet kan vara

ute på slak lina

ändå ta sig fram

hållande balansen

 

En poet kan vara

en eldslukare

förmedla

sin inre eld

blåsa ut den

i blå dunster

inför åskådarnas

ögon

 

Men det dröjer

innan det kommer

en ny Bruno K. Öijer

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-20 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra! Ja det lär dröja,fan va bra han är Bruno!!!
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP