Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är inte rättvist

Det är inte de lågmälda

och anspråkslösa

som vinner hundratusen

på en trisslott

Det är inte de lågmälda

och anspråkslösa

som startar embryot

till ett IKEA

och tjäna miljarder

Det är något metafysiskt

Det handlar inte bara om

kunskap eller energi

Det handlar om en sorts

inre vilja om att få mer

en sorts girighet

Den högre intelligensen

ser till att drömmen

går i uppfyllelse

Det är en sorts

styrande princip

som finns i Universum

Den som söker ska finna

Envishet Inriktning

Fokusering

på det man är

intresserad av

och vill få ut

någonting av

är nyckelorden

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-20 15:37



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jo det brukar va så...mer vill ha mer...
2015-04-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text!
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP