Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bor en kosmonaut i hundkojan

Det bor en kosmonaut i hundkojan
Jag har sett honom äta frystorkat koncentrat
Jag har sett honom kasta boll med vägg

Det bor en ledsen kosmonaut i hundkojan
Jag har sett honom gråta för sig själv
Jag har sett honom fälla små salta droppar mot månen

Det bor en ensam ledsen kosmonaut i hundkojan
Jag har sett honom drömma om fornstora dar
Jag har sett honom ångra sina val

Det bor en ensam ledsen misslyckad kosmonaut i hundkojan
Jag har sett honom prova på att flyga
Jag har sett honom hoppa från taket

Det bodde en ensam ledsen misslyckad kosmonaut i hundkojan
Jag har sett hans leende i stjärnorna




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-21 13:31



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Jag tänker mig ångest över livet man levt, rädsla för vad som kommer och depression. En stark text som gillas oerhört mycket!
2015-05-27

  KattenKin VIP
Men vilken fin, sorgsen och väldigt annorlunda text! Tycker om den till tusen!
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)