Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära medsyster


Din vänskap
i min hand



Kära syster
jag ska fläta våra band
så de håller
om stormen kommer









Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-21 22:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Fint
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP