Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet


Jag låter livet
ta hand om mig

så som jag
tar hand om livet

Ty aldrig har jag litat
på något
så starkt






Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-21 22:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande väl
2015-04-23

  bluedröm VIP
Let it be ibland är bäst lösning. Jag håller med...
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP