Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny lägesbeskrivning.


Jag gråter igen.

Inom oss finns ett hav
av rent friskt salt vatten,
som i kanaler flödar ut.

Ni tårar, ni bäckar och stilla regn.
Ni fuktar vår sorg,
att den ej må torka ur,
utan leva och gro
ge grönska och lindring.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-22 17:56

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En mycket
finstämd och
vacker dikt
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram