Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget Utan


Inget mod
Utan rädsla

Ingen rädsla
Utan hopp

Inget hopp
Utan kärlek

Ingen kärlek
Utan liv

Inget liv
Utan allt ovan





Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-22 20:45



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
En bra, men än så svår, bruksanvisning för livet
Gillar.
2015-07-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl sammanfogat samt sammanfört
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP