Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickfånge

Du gör mig
till din tankes avbild
Ditt förflutnas eko
Dina rädslors konstgödsel

Du gör mig
nervös

Vad tänker du?
Du som låser in
Du som stirrar
Vem ser du vandra
i ditt blickfång
om inte en fånge
som jag?




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-22 23:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Vem ser du vandra
i ditt blickfång
om inte en fånge
som jag?"
Väckande.
2015-05-07

  P-E-H
Gillar att man får tänka mycket när man läser denna.. lämnar mycket öppet i djupet..
2015-04-23

    ej medlem längre
Den här gillar jag. Tänker på fördomar, stereotyper, rädslor..och vad det begränsar. Tjusigt!
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP