Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskskål

Skål för att det är påsk
Skål för att våren äntligen är här
Skål för att du är här hos mig
Skål för att vi har det så jäkla bra
Skål för den bästa tiden på året
Skål...\"hick\"
Skål för...
äh, skål bara... skål på dig min vän




Fri vers av Therés
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-04-14 23:41



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
skål!
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!