Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel: O Min Carl-Gustaf


Tack till Bokklubbens Hanna...

Bibeln, Bibeln, himmelska låga
den vi, den vi, ägnat vår stund!
Vi har, vi har undrat fått fråga
och fått svar ibland på sekund!
Oh, Vår Hanna, ljuvaste Hanna
du som har bibliskt oss lärt
Oh, Vår Hanna, ljuvaste Hanna
Oh, vad Ditt ord har oss bärt!

Svaren, svaren de har hanterats
väl, så väl vi kunnat just då...
Men dock, men dock har det funderats
skulle vi tänkt till mera så...
Oh, Vår Hanna, ljuvaste Hanna
"bokklubbens" stjärna Du är
Oh, Vår Hanna, ljuvaste Hanna
för att Du lyfter oss här!

Blommar, blommor, gör det ur Boken
fröar, fröar, gör den också
så väl, så väl, jag blir en klok en
om jag finner kärnan där då!
Oh, vår Hanna, ljuvaste Hanna
insikter Du till oss strör
Oh, Vår Hanna, ljuvaste Hanna
sjunger din tacksamma kör!












Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-12 15:23



Bookmark and Share


  P-E-H
Härlig text!
2015-05-16

  Ezmeralda VIP
Så härlig text, jag sjöng alla verser...
2015-05-14

  ULJO
Fint framfört
2015-05-13

    ej medlem längre
Fint!
2015-05-13

  Ljusletaren
Ljuvligt att orda på detta sätt :-)
/kram
2015-05-12

    Dan Myrbeck
Fin hyllning
2015-05-12

  Lars Hedlin
Gillart!
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt