Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort reflexion efter romanläsning


Orientering

 


Lyckan och visheten


går på varsin gata


ropar till varandra


lyckas aldrig prata


 


Visheten och lyckan


ser dom går åt varsitt håll


men då är det försent 


och spelar ingen 


roll




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-24 10:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket bra!
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP