Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det oväntat lyckliga

en lycklig dag
behöver inte
vara felfri

behöver inte
vara jämn och slät
inte dofta och glöda
inte vibrera

den kan mumla tjurigt
retligt snubbla sig fram

men så oväntat
händer det

något varmt, ömsint
flyter fram inom dig

ett minne glittrar till
ett ansikte ler dig
rakt in i själen

du stannar upp,
plötsligt nyfödd




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-24 13:01



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Fint skrivet, precis precis som det är!!!
2015-04-26

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra skrivet!
Precis så är det.
2015-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet beskrivet hur glädje och lycka plötsligt kan komma!
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll