Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Inser du att du kan åka in på anstalt Jag hade allt och förlorade allt. Jag är förbanad och förtvivlad. Hämden är ljuv men kall..


Ge mig mitt liv tillbaka såsom det en gång var!

Ge mig mitt liv tillbaka såsom det en gång var!

Ge mig mitt liv tillbaka såsom det en gång var! Så småninom bytes hatets förödande dimma till att kunna se det fina i livet.
Ja ha så hade han då gjort slag i saken. Han hade planerat hämnden på sin plågoande länge och väl.

Hans plågoande den sadistiske psykiatrikern bodde i Södertälje. Han som hade plågat livet ur både honom och andra Han gick i symbios med sina patienter och blev patientberoende.Han omdevetna behov av att leva ut sina sadistiska lustar på sina patienter. Frikostigt skrev han ut mängder med knark.

Han började med att leta på olika dejtingsajter efter tjejer som bodde i Södertälje. Efter mycket letande svarade en ung tjej utan bild och knapp beskrivning.

Han utgav sig för att vilja veta hur det var att leva i Södertälje och att skriva om själva staden.

En varm januaridag begav han sig då till henne och anlände på förmiddagen Han ringde upp henne, utseende och sätt brydde han sig inte om , men däremot behövde han ett näste nära sin gamla plågoande som sånär hade blivit åtalad för vanvård och om talad i medier. Som så när bragt honom om livet.

Hej svarade en röst i telefonen.

-jo det är ju så att jag är intresserad av Södertälje som du vet hur det är att bo där i synnerhet och staden i allmänhet

-Ja men är du inte intresserad av mig då?

-Jojojo visst är jag det, så jag tänkte hälsa på dig och se hur du har det.

-Ja men kom på söndag då! Visst jag kommer svarade han.

En varm januaridag begav han sig då till henne och anlände förmiddagen till henne. Han gnuggade sina händer nu har jag ett näste, måste smöra ordentligt för henne tänkte han för sig själv..

Han pinglade på och ut kom en docksöt koreanska.

-Hej sade hon jo, som du ser är jag adopterad från Korea och jag lider av socialfobi.

Jasså tänkte han förstrött men det gör ju inget jag drar när uppdraget är slut fört.

Han såg sig omkring och fann en sparsamt möblerad tvåa men ändå smaklig ,fast lite undrande blev han att persienner och gardiner var neddragna. Han fick en instängd känsla av naturliga själ. Hon gav honom en ros i lera och sade den här får du som en gåva jag brukar göra det till folk jag tycker om. Han upptäcte att hon gillade både levande och döda rosor samt rosor i materia.

-Tackar här får du en flaska vin av mig, hon svarade att hon inte drack vin och sparde vinet i skafferiet.

Det blev nu kväll och han vände åter till Stockholm. Dom bestämde att träffas nästa söndag igen.

Han åkte dit på den avtalade tiden och uppträdde som en riktig gentleman uppvaktade med humor och skojerier. Hon lade sig på soffan och sade till honom att lägga sig skavfötters, han började skratta och killade henne på tårna samt tog henne kamratligt på knäskålarna. Han åkte åter hem till Storstaden.

Nu blev det tredje gången hon öppnade som vanlig med sitt leende och söta ansikte och det enormt tjocka svarta håret so en hästsvans. Hon sade att hon var trött och lade sig på sängen i sovrummet i hennes tvåa .

-Du kan få lägga dig bredvid mig om du vill och det ville han .

Han frågade helt sonika om han fick pussa hennes mage. Hon fnittrade och svarade att nej det får du inte. Men till slut blev det amorösa eskapader hela natten. Hennes elitgymnastkropp var både hård och mjuk samtidigt. Han hade nu ett näste och en tjej ,det här går ju alldeles för bra tänkte han för att vara sant!

På morgonen klockan tre begav han sig ut för att reka och efter ett tag befann han sig framför sin plågoandes dörr psykiatrikern. Sven Randen. Han bestämde sig för att vila på hanen och begav sig hem till henne. Nu gick han åter till dörren där plågoanden bodde och en lurade av en tafatt ung kille portkoden. Nu har jag det jag behöver tänkte han för sig själv för att hämnas alla gamla oförrätter

Han minns så väl allt sadistisk han hade sagt och gjort precis som om det vore igår. Lycka till med ditt självmord du ska in på analyshemmet död eller levande, skiter väl jag i sade han ofta till och andra när han ville kränka folk

Han köpte en burk surströming och blandade det med hennes grannes spädbarns bebisbajs.

Nu var han redo att slå till hårt och brutalt men utan våld. Han begav sig till sin plågoande den egocentriska primalknutten och psykopat psykiatriker den morbide mördaren.. Falsk som vatten.

Han begav sig som sagt till Södertälje centrum tre på natten där plågoanden bodde och öppnade dörren med portkoden och smetade ner dörren med blandningen. Därefter traskade han triumferande hem dom 15 minuterna det tog till hennes hem efter att ha gjort en runda i stan och pratade med folk och fe där. Han upptäckte att det var hur lugnt som helst, inte alls den bilden som tidningarna givit.

-Kan man gå i centrum här utan att bli nedslagen frågade han en taxichaufför, visst det är hur lugnt som helst och till sin förvåning var det så .Han fick känslan av att han ägde stan och gick igenom hela centrum ända till Astra Zenecas fabrik där hennes far en gång hade jobbat.

-fy vad du luktar illa sade hon till honom. Ja det är för att jag råkade ta med handen under en liten planterad staten och där fanns det hund bajs eller människobajs efter en glad nattsuddare som suttit och skitit där. Han tänkte på sin plågoande Sven Randen som så ofta hade sagt skiter väl jag i..

Jag måste tvätta din jacka det luktar så illa jag har aldrig varit med om någonting som luktar så illa, Personen måste nog ha ätit nåt väldig olämpligt och ligger nog nu på magpumpning.

-Stackars människa. med sådan mage sade Mysan som hon kallade sig för till honom.

Först nu upptäckte han hur söt hon var. Vältränad och vacker ,han hade börjat få kraft till att se det vackra i livet hatet hade byts ut till uppskattning.

Hon gav honom smeknamnet Bobo och han blev hennes leksaksnalle. Vad såg hon en 20år äldre man kan man undra som dessutom var både ful och fet.

Nu började han tvångs sms-a till Sven Randen såsom Stefanneie Weiss bajs och du befinner dig i det anala pottstadiet. Tänder du på bajs eftersom du så ofta sade skiter väl jag i.

Analyssadist du vill införa analytisk diktatur igen? Han tvångs sms-sade otal gånger och visste inte om han befann sig i verkligheten eller i en film.

Han återvände hem på söndagen och dom bestämde sig för att träffas nästkommande fredag.

På torsdagen knackade det på dörren och 5 poliser stormade in.

-Vi har fått order att föra dig till Huddinge sjukhus du kommer att bli Inagen på LTP.

Jasså ni är väntade välkomna.!!!!!!!!!!!!!!!!

Dom sökte efter allehanda vapen men inget napp. Till slut gick det upp för dom att han var harmlös.

Jaha så tänkte han att han då fick skjuts av tjänstefolk och han pratade med en av poliserna en kvinnlig om kvinnliga deckarförfattare.

Han fördes till Huddinge lyxhotell som han uppfattade det. En trevlig läkare eller var det kanske hotellchefen hälsade honom välkommen och sade att du har LTP på dig.

-Men kan jag inte vänta till måndag, jag ska träffa min flickvän imorgon och har en tand läkare tid.

-Nej det går inte riktigt till så här den ringer vi och avbeställer.

Han fick tillstånd att ringa till henne och hitta på att han haft det så stressigt med sin senile far så att han var tvungen att vill upp sig på psyket. Hon gick på det.

Så småningom kom han upp på avdelningen till matsalen för att äta en macka och där befann sig en hop med unga tjejer.

-Jag tror att jag kommit lite fel, det här verkar vara en avdelning för unga kvinnor.

-nej du svarade en tjej vi har varit män ,och våra könsorgan ligger i formalinburkar så vi kommer att göra samma sak med dig.

Han gick till sitt anvisade rum för att sova!

Fortsättning följer!

Prosa (Kortnovell) av osynligt- synlig.
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-24 16:53Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

osynligt- synlig.
osynligt- synlig.