Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reproduktioner

Det går inte att investera i människor som i konst.

Det finns alldeles för många enkla reproduktioner.




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-24 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP