Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens Andar

Regnbågen dyker upp
andarna försöker ge sig in i det blå och
tankarna flyger iväg som de var fåglar.
Missar man regnbågen så har du förlåt chansen
till de du vill ha




Fri vers av Rada Ali
Läst 245 gånger
Publicerad 2015-04-24 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rada Ali
Rada Ali