Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avstamp

har trampat ner jorden
runt ditt minne
helt utan förnuft

det som blev minnen
var mest blött
och blötare blev det

ja vad kan man annars kalla det

\"en ständig sveda i bröstet\"

låg där
med munnen ner i leran
och tungan i dina fotspår
jag tror nog att jag hade dött där
om det inte
knastrat så högt i tänderna

så när jag
helt slagit upp pannan
på allt hårt i min väg
för att väcka det där
som en gång
tänkte

då tänkte jag

det spelar ingen roll hur hårt något slår i
när du är död

och ungefär
två vakna nätter efter det
gick jag tillbaks med
skottkärran
och
öste igen dom där jävla hålen




Fri vers av lissa
Läst 640 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2004-09-07 23:22



Bookmark and Share


  Dagg
Väldigt målande. Tycker om att du har blandat intryck, gör den levande!
2005-05-04

  Zam
håller med farbror, avslutet var snyggt. Och det där med att slå pannan i.... gillar skarpt!
2004-09-12

    Göte Holmlund
fint beskrivet avslut!
2004-09-07
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död