Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Berlin


Mellan lakan


Jag försöker fortfarande ringa
men dagarna tar slut och börjar igen
På ett bra sätt sedan två veckor

Läkarna säger att han inte kan
Biologiskt omöjligt
för honom


Jag är en svart säl
min hud är svart paraffin


Ändå vet han alltid
att jag är arg
i samma ögonblick


Jag är en blå säl
mina fenor är svettiga


När han ser mig
med nattdjursögon
finns empati


Jag är en säl
min kropp är så tung


Läkarna säger att han inte kan
Biologiskt omöjligt
dom kan ha fel

Tänkte på dig
men beslutsångesten tog över




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-24 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk