Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna


Hon vandrar inte in i skuggorna
med avsikt

de förföljer

när benen inte bär längre
de fångar, fängslar
gör blind och stum

hon kastar sig åt lejon
för fristad, för fort

Hon söker inte skuggorna med avsikt
de jagar




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-25 12:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfullt ekande väl framfört
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson