Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens snöfall

Frasiga dagar
Krispiga nätter
När himlen välver sig
Som en krackelerad spegel

Och spegeln rör sig
Sakta i vågor
I jämrande
Viskande andetag

Den brister i miljoner
Miljarder små solar
Och sjunker till marken
Som ett bevingat snöfall
Över döden




Fri vers av Fjäderpennan
Läst 338 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-25 16:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör i text och i bild :)
2015-04-27

  Bo Himmelsbåge
Vacker bild!

En gnistrande skön text,
som milt o försonande,
lägger sig som ett svalt,
vitt, täcke,
... över...
... döden...
2015-04-27

  Sunlight
Vackert...
2015-04-26

  Lena Renman
Täckande värmande och förskönande är det, snöfallet :-)
2015-04-26

  Fjäderpennan
Tack för det =)
2015-04-25

  Per Drysén
Fint bildspråk som är mycket njutbart.
2015-04-25

  Ronny Berk
väl funnen bild till den beskrivande poesin ...
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan