Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Vackra Huvudstad

Västerbrons fantastiska utsikt
Ser skimrade vatten överallt
Blänkande hus
Inte kallt
Så rikt

Ett smittande myller
Mitt hjärta glädje fyller
Vindens värmande fläkt
Bortom all jäkt
Storstadens brus

Uppleva idyllens prägel på söders höjder
Sinnenas fröjder
Vandra genom gamla stans gränder och hus
Känna seklernas sus
Vårens grönska längst södra Mälarstrand parad
Kungsträdgårdens blommande fasad
I vår vackra huvudstad




Bunden vers av EvaL
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-25 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kommer att tänka på Zarah och Evert samt låtarna "Jag vill ha en gondol" och "Se hur hela Uppland står i lågor".
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL