Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika falla ödets lotter

Många kändisar prostituerar sig på sitt kändisskap, särskilt på äldre dar när man inte längre står i rampljuset genom den verksamhet man annars är känd för.

Man sitter i massagefåtöljer.

Man knaprar på sina hälsopreparat.

Man reducerar sig till pappfigurer

som står i spelbutiker och värvar kunder

för att köpa lotter.

Ja listan kan göras lång.

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-25 20:38



Bookmark and Share


  Magica VIP
Hela samhället verkar vara på väg dit...
2015-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Pengar, pengar, pengar!
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP