Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktets budskap

Det är ganska kusligt , men ett ansikte avslöjar mer än man kanske kan tro om en människa.

Detta gör att man känner sympati eller antipati mot en person.

Särskilt gäller det politiker men även andra offentliga personer.

Det känns som att ett ansikte utstrålar en känsla av något

som man inte kan sympatisera med, eller tvärtom.

Kanske är det evolutionens eget försvarssystem

som mobiliseras.

Kanske är det ett arv från människans ursprung

och kamp för tillvaron.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-25 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP