Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

täcka...avtäcka





hon rör sig i omlopp
i olika hastigheter och omkretsar
en motsats till och parallell
till gyron

är vacker som ett oborstat hår
lyser som en påtänd natt
stinker kvinna på stort avstånd
skrämmer..lockar

hon använder orden på samma sätt
berättar genom att tiga
viskar för att släppa "sig" en aning
har sin tydligaste identitet i bristerna

hon reser sig
för att inte gå
hon lägger sig
för att stå ut

hennes punkter öppnar
för en fortsättning
det finns inga slut
när hon tystnar




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-26 10:20



Bookmark and Share


  Minkki VIP
snygg avtäckning av det täcka...
2015-05-05

  kerstin skriver VIP
elegant!
2015-04-26

  KattenKin VIP
Vilken vacker och intressant text... samt kvinna ...får dina ord att falla så fint.
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP