Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny kåthet




hennes underliv lyftes upp
påtänt
som ett flammande blåställ

det var som att läsa en tidning
upp och ner
kände igen bokstäverna
ändå inte

rev sönder tidningen
hade lärt mig läsa
på ett nytt sätt

tog på mig
blåstället
i vår brinnande inställning




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-26 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP