Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missar målet

Bilden jag får i retur gör mig så sur
så oskärpt, trodde vi hade nåt superbt
blir frustrerad över hur jag blir filtrerad
önskar mina ord fick falla i god jord
med missförstånd hamnar vi beyond 
svårt att tyda om vän vill vanpryda
elak eller erfarenhetsbrist i bild trist o flack
tar mina pärlor, snör åt min själs märlor
vajar vilsen hem med ego i kläm




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-26 14:24



Bookmark and Share


  Lena Renman
Relationer, suck, det och samarbete, oj så svårt. Väl ordat
2015-05-15

  Lars Hedlin
Du skriver ut den känslan bra!
2015-04-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Tråkig erfarenhet klär du i spännande språk och rim.
2015-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Oavsett orsak så gör det ont!
Man sår sina ord i god jord men ibland blåser bort på hälleberget
2015-04-26

  Magdalena Eriksson VIP
Ja risken finns att man missförstår varandra. Skrivandetkan vara övande i att förstå hur det som någon skriver eller säger kan va något helt annat än det jag tolkar in.
Att jag tolkar saker utifrån mitt humör och referenser. Samma text ett sig ibland helt annorlunda nästa dag...
Vill bli stark... Ditt mod att skriva i alla lägen är smittande och genrös.
2015-04-26

  Marianne Räf
Där, var du ilsken, Katten! Var litte
glad, istället, - det känns mkt roligare! :D
2015-04-26

    ej medlem längre
Tråkigt med missförstånd som kan ställa till det.
2015-04-26

  Nanna X
tror jag förstår vad du menar : )
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP