Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan ta sin


Sann ingen

Sanningen skall göra oss fria,
men fantasin gör oss till gudar
i våra egna världar.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-26 18:23



Bookmark and Share


  Samuel_
Skön dikt!
2015-05-18

  lodjuret/seglare VIP
Särskrivningen är ett verktyg och inte bara ett sattyg i pennor som dina. Vilka kan få såväl själar som munnar att börja grina.
2015-04-27

  KYREUS of Sweden
100% validity
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP