Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Harp's fairytales - Alizbar >>


Jag behöver dig

 

 

 

 

 

Molns avstånd

från

ljud

 

Dunkel dimma

stävjar

nu

 

Inget liv

ingen rörelse

bara stiltje tystnad

 

 

 

 

Ensam är en ö

med det levande havet runtomkring

dock onåbart

 

 

 

 

och mitt hjärta
fann endast
skuggan
av din kärlek

 

 

 

ber

 

 

 

sanningens ljus

förenas

med

glödens glans

månens skära

 

 

 

ber

 

 

 

kärlekens lans

våra hjärtan viga

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-26 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint!
2015-05-14

  Ronny Berk
bildrikt i text och ton, ja !
2015-05-13

  in effigie VIP
Ljuvligt vacker smärta....
2015-04-28

  Lars Hedlin
Längtansfullt och vackert :)
2015-04-27

  Chawa VIP
Ett vackert poetiskt uttryck för längtan... Mjukt och följsamt landar ord till eftertanke...
2015-04-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
finstämmigt
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight