Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Everyone deserves to have hope, and to be loved unconditionally. " Taffi Dollar


"du pratar med en katt", säger jag

kärlek

Gud älskar oss

båda

bara kärlek

vill du vara ifred?

jag går inte in genom grinden

läser du mig?

nja



och här älskar vi varandra

jag vill bara hälsa

och du vill prata

här måste jag vara listig

inte gå ut alls?

nja

synliga hörlurar?

hjälper inte, har testat

vi är så olika

har olika smak

du vill prata

jag vill lyssna på alex och sigge i mina hörlurar

eller på min favoritpastor

du börjar prata och jag vill vara jag

och jag vet att du inte är nöjd -

hur jag än gör

jag vet det

jag har testat

du är som 99 procent av alla människor

jag svarar inte mot förväntningarna

"du pratar med en katt"

säger jag

till människor

varje gång jag försöker vara

människa

"You are loved, called and chosen. God’s masterpiece!" Taffi Dollar





Fri vers av Ess VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-26 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP