Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonetter för henne: II


med dig dör en del av mig

med mig konserveras
en del av dig

allt vi var
allt vi gjorde

i tryggt förvar
hos mig




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-26 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel