Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som dömer

Att inte kunna se in i ögon som dömer en.
Ser mig själv återspeglas som en förlorare, ett misslyckande

Det går inte att lyckas i livet, Det tar slut och man slås ned.
Svårt med allt när livet försöker vara lätt

Att ha Autism och försöka vara normal är som ett projekt i slutskedet utan mål.

Skjuter upp viktiga saker, kan inte ens prata med min far om det, Pengar som sinar och försvinner.

Mitt liv känns som om det tar slut, Det eviga vilandet, Mörkret, kryper sig allt närmare och om jag inte springer så tar Det mig.





Fri vers av The one in Black
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-27 14:50



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Mkt Bra, tkr lilla jag !!
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

The one in Black
The one in Black