Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden



Inget hörs under skinnet. Inget blod brinner.
Ändå glider tunna blåland, stillsamma och genomskinliga, i
sorgen.

Ett märke anas
bränningar och mörka innanhav
fält, ismassa och fest, av det som en gång drogs igång.




Länge sedan nu.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-07 18:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett mycket lyckat sätt att ge kontext till ordet fest, vilket gör att tråd efter tråd går av. Det här är bra!
2019-06-09

  Rafmagn VIP
Vackert!
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP