Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samexistans.

det var precis som hon sa
du ska vara tyst och följa vår lag
kom inte hit och hitta på egna sanningar
kom inte hit och säg att du är något annat än lycklig
dölj din sorg
dölj din längtan
sälj alla du älskar
sälj alla dina känslor så att du kan köpa mer
du är fri
fri att låtsas
att friheten existerar.




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-28 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock