Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt Norrland


Längta hem

När ångest börjar komma krypande
klöser och trycker på hjärtat i bröstet

När illamåendet tar över hungern

När längtan, som så länge varit borta
efter det vassa stålet börjar sippra fram

Så längtar jag

Efter en annan livsstil
ett annat sätt att tänka

Efter en annan plats

Efter personer som inte längre
går att finna tröst hos

Jag kan verkligen längta

När stressen tar över och staden
är bara för jävla högljudd

När luften är för still

När alla tycks ha blivit förändrade
till en ny form av idiotiska egon

Så jag längtar ibland

Efter havets rivande mot klippor
och vinden som sliter i håret

Efter ljud så välbekanta

Efter en hjälpsam attityd och
där ingen missförstår

Då längtar jag

Hem




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-28 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket