Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet är o la la!

När man är tjugi

då är livet o la la

När man är åtti

tackar man för det som va

 

Hur mycket ska

en stackars kropp tåla

En del bannar sig

för att man inte mår bra

Andra bannar Gud

Vissa bannar sitt öde

Några bannar sina föräldrar

för att de inte mår bra

kroppsligen och själsligt

Men det är allt sammantaget

som formar en människas hälsa

och en människas öde

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-28 18:13



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jo så är det nog...
2015-04-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Absolut rätt tänkt och skriftat av dig!
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP