Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoehos II/VIII Andra tonen

 

 

Andra tonen

 

 

ovan och mellan

molnen lyser solen glatt

vet intet om snön




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-28 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP