Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoehos III/VIII - Tredje tonen

 

 

 Tredje tonen

 

 cumulusmolnen

sticker, stack, stuckit sin kos

himlen lever om




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-29 11:42



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Stackmolnen får en ny betydelse, lämnar himlen livfull och/eller återfödd!?!
2015-04-30

    ej medlem längre
Underbart!
2015-04-29

  walborg
Man riktigt ser hur det ser ut!!
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP